Кой може да се включи?

Във Foodonate могат да се включат неправителствени организации и домове за социално слаби хора, които приемат  храна за нуждаещите се хора. Необходимо изискване е да бъдат локализирани в София, за да можем да доставяме храната в рамките на деня.

 

 

Как да помогна?

Ако имаш възможност да дариш сума по избор, можеш да го направиш през сайта ни. Сумата ще послужи, за да купим храна от обекти, които имат такава в излишък, и я продават с намаление от поне 40%. Ние ще се погрижим храната да достигне до нуждаещите се хора.

Можеш да ни помогнеш също и ако ни препоръчаш заведения с храна в излишък. Ние ще се свържем с тях, за да се включат в платформата и да не изхърлят храната.

  Програма „Развитие на бизнеса, иновациите и малки и средни предприятия, България ”

Този проект е частично финансиран от Програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП” в България по Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 за намаляване на икономическите и социални различия в страните от Европейското икономическо пространство. Програмата има за цел е да насърчи създаването на ценности и устойчиво развитие на бизнес сектора в България. Информация за програмата може да бъде намерена на Интернет страницата: https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/Programmes/business-development/Bulgaria/

Спасена храна

Основни и супи

Сандвичи и печива

Сладкиши и десерти

Свържи се с нас

Адрес

 

София, ул. Неофит

Рилски 57

Имейл

 

info@foodonate.org

Телефон

 

0895 950 004